Full fart på servern – 2.0 närmar sig med stormsteg! Svensk minecraft server

Minecraft
Vi har riktigt kul på vår server och vi försöker vara som en liten extrafamilj fast på nätet. Tänk på att INTE ge ut personlig info om dig som skype, snapchat, kik eller mejl. Detta är för att skydda dig som användare av vår server.

Full fart på servern – 2.0 närmar sig med stormsteg! Svensk minecraft server
Vad som håller på att hända är att vi gjort em helt ny server, så som spawn, värld, server, plugins med mera och vi satsar extra på survival som ni verkar gilla mest om man kollar på vår omröstning. Allt kommer ske om 1-2veckor, vi vet att många blir ledsna över att blir resettat men det behöves ibland, ca 1 gång per år är väl att rekommenderat. Det tråkiga är att allt man har tjänat ihop saker, men det finns även fördelar då man kan bli bäst på servern som att få mest pengar eller bäst gear.

Write comment

You have to be logged for adding comment.