FAQ (Frågor och svar)

Ja, men dotMINE servern har inte någon koppling eller något samröre med Mojang AB. dotMINE bör inte heller betraktas som ett företag som Mojang AB rekommenderat. Alla bidrag eller köp som görs på denna servern går till dotMINE.

Comment on this FAQ

Load More


Du behöver ha ett koppel och sen högerklickar du på djuret du vill ha som pet. Vissa djur kan du inte ha om du inte är VIP. Tänk på att djuret måste ha lite i liv och att ditt koppel kommer förbrukas när du fångat djuret, ibland kan man behöva testa och fånga djuret igen och du måste då ha ett till koppel.

Comment on this FAQ

Load More


Skriv /vip inne i chatten när du är inne på servern så kan du köpa VIP. Eller klicka på VIP i menyn här ovanför.

Comment on this FAQ

Load More


Du kan inte få helper, mod, admin eller någon annan rank. Ibland kan man ha tur och vinna en rank som VIP. Fråga heller inte efter rank, gamemode, gm, creative eller liknande.

Comment on this FAQ

Load More


Kort svar: Nej.
Vi har valt att INTE tillåta spelare att skicka in egna ansökningar för att det tar såpass mycket tid för oss att gå igenom dessa ansökningar och vi vill hellre lägga tiden på att vara aktiva på servern. Och letar vi nya helpers, moderators eller admins så kommer vi kontakta de vi tror kan passa som detta. Tro oss, vi ser och vet mer än ni tror. Fråga heller inte efter op, gamemode, creative eller liknande.

Comment on this FAQ

Load More


Har du köpt VIP så har du också fått ett kvitto skickat till den mejlen du angav vid köpet av VIP. ALLA får detta, om du inte ser det kolla i din skräppost. Mejla ditt kvittonummer till [email protected] så ska vi undersöka varför du inte fått VIP. Vänligen försök inte lura oss.

Comment on this FAQ

Load More


Vi ger inte ut saker eller föremål oavsett orsak. Samma gäller alla så det är lika för alla.

Comment on this FAQ

Load More


Har du lyckats bli bannad så står det alltid varför du är bannad och hur länge du är det. Är du bara avstängd en viss tid så kan du inte ansöka om att bli unbannad, du är avstängd av en orsak så vänta ut tiden, samma för alla. Är du bannad för alltid? Grattis då är du inte välkommen här och kan INTE bli unbannad.

Comment on this FAQ

Load More


Ja, klicka på Dynamp i menyn ovanför.

Comment on this FAQ

Load More


Vi har olika system som automatiskt ska minska regelbrott eller att någon bryter mot våra regler men ibland kan vi missa detta. Har någon brutit mot reglerna eller betett sig illa, anmäl gärna spelaren då. Säg till en helper, mod eller admin.

Comment on this FAQ

Load More


Detta pluginet är väldigt lätt att använda men kan först se och verka jobbigt och svårt ut, men det är det inte! Alla spelare som joinar servern för första gången får 100 blocks som de kan claima, sen får man 25 block för varje timme man varit inne på servern. Så ju mer aktiv man är ju fler blocks får man att kunna claima. Är man AFK räknas tiden inte. Man kan även köpa mer blocks som man kan claima med. Det kostar 10 mynt för 1 block, du köper fler blocks genom att skriva: /BuyClaimBlocks. Du kan inte sälja blocks.

Du kan ha 5 st olika områden som du kan claima. Då vi aldrig testat detta pluginet innan så kan vi komma att ändra blocks och så, för att det ska funka på servern! När du började på servern så fick du en guldspade som hette Antigrief-skydd, detta är en guldspade och vilken guldspade som helst funkar att skydda sig med. Din första kista som du sätter ut blir automatiskt skyddad och du får en liten claim, så du behöver inte ens använda spaden för att skapa din första claim, utan det sker automatiskt vid utsättning av din första kista och finns kvar även om du tar bort din kista.

Man får tillbaka sina block om man tar bort ett område.

Comment on this FAQ

Load More


Du kan tjäna mynt på flera olika sätt. Antingen genom att skapa en egen shop där spelare kan sälja och/eller sälja, det går även att köpa/sälja till andra spelare som har shop. Det går även att sälja och köpa saker via auktion. Jobs är också ett sätt att tjäna pengar på.

Ibland får man mynt genom att döda monster.

Comment on this FAQ

Load More


Du kommer i kontakt med huvudansvarig genom denna mejl:
[email protected]

Comment on this FAQ

Load More